Wimper extensions One-by-One

Altijd al graag mooie, langere wimpers gehad met een natuurlijke uitstraling? 
Wimperextensions zijn een verlenging/verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Ze worden bevestigd door een speciale lijm die haartje per haartje op de eigen wimpers wordt geplakt. 

Lashes are a girls best friend

Met wimper extensions heb je op elk moment van de dag mooie, natuurlijke wimpers! De groeicyclus van uw natuurlijke wimpers is ongeveer 4 tot 6 weken. Dagelijks verlies je tussen de 2 à 3 wimpers per oog. In de lente en de herfst kunnen ook je wimpers de “rui” hebben, en kunnen het er zelfs meer per dag zijn. Om een mooi effect te behouden, is het daarom is het aangeraden om tussen 2 en 4 weken een navulbehandeling te laten doen. Tijdens deze behandeling worden de losse of uitgegroeide wimper extensions verwijderd en worden er nieuwe geplaatst op de vrije haren.

Het plaatsen van een volledig nieuwe set duurt ongeveer anderhalf uur. Een bijwerking duurt korter, afhankelijk hoe snel je komt om bij te werken. Indien je langer dan 4 weken wacht zijn de duurtijd en de prijs hetzelfde als van een nieuwe set wimpers.

Bekijk hier wat voor prachtige wimpers jij ook kan hebben.


Klaar voor jouw moment? Maak hier snel een afspraak!


Volg ons en blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram. PS: je vindt er ook nog meer inspiratie en voorbeelden van de verschillende Moments.