Lash Volume Lifting

Waarom Lash Volume Lifting iets voor jou is?

Bij een lash lift komen er geen valse wimpers aan te pas. Bij deze behandeling worden je eigen wimpers gekruld, waardoor je ogen optisch groter lijken en je wimpers langer. Doordat je wimpers ook nog eens extra geverfd worden, krijg je een mooie mascara look.

Het resultaat van een lash lift blijft gemiddeld 6-8 weken en is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Je hebt geen mascara meer nodig, maar het mag wel. De lashlift geeft een zeer natuurlijk resultaat.

De gebruikte producten zijn cruelty free, vegan en vrij van parabenen. De Ultimate Filler & Keratin Laminator waarmee de behandeling wordt afgesloten, stimuleert de groei en verdikt de wimpers in 2 Ă  3 behandelingen.  

Er is een minimale nazorg nodig, je mag enkel de eerste 24-36 uur na de behandeling niet in contact komen met water/vocht/stoom. Nadien hoef je nergens meer rekening mee te houden en zijn je wimpers bestand tegen water, zwemmen, slapen en make-up.

Opmerking: Bij het verwijderen van make-up kan je het beste make-up remover zonder olie gebruiken zodat je langer van je wimpers kan genieten.

De lash lift kan zowel op korte als lange wimpers worden toegepast. De behandeling duurt tussen de 40 en 50 minuten en is volledig pijnloos.


Klaar voor jouw moment? Maak hier snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie!


Volg ons en blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram. PS: je vindt er ook nog meer inspiratie en voorbeelden van de verschillende Moments.