Site pictogram My Moment

Face Moments

If my skin looks good… I can handle anything!

Een goed verzorgd gelaat is essentieel en draagt zonder twijfel bij tot je zelfvertrouwen. En dat zelfvertrouwen verdient elke vrouw. Bekijk hieronder welke Moments we hebben voor jouw gelaat.


Voor de gelaatsbehandelingen bij My Moment worden de producten van Anesi lab gebruikt.

ANESI is een exclusief Spaans huidverzorgingsmerk dat voorbehouden is aan beauty professionals. Ze hebben reeds meer dan 40 jaar ervaring in de cosmetica industrie en beschikken over eigen laboratoria in Madrid.

ANESI betekent “je comfortabel voelen” in het Grieks, en dat is net wat Anesi nastreeft met zijn producten. ANESI combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde biotechnologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen van de huid.

De basislijn “Aqua Vital” is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Daarnaast heeft ANESI diverse gelaatslijnen die een cosmeceutisch antwoord bieden op alle huidproblemen. De verkregen biotechnologie zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid, tot op celniveau, worden opgenomen, waardoor ook op lange termijn, na verdere (intensieve) behandeling een langdurig resultaat wordt ervaren.

Als erkend Anesi Beauty Lab volgde ik meerdere opleidingen om de werking en resultaten van de verschillende productlijnen te kennen. Informeer gerust indien je meer info wenst over een bepaalde behandeling.


ANESI Beauty Lab gelaatsverzorging “EPIGENESSE”

EPIGENESSE is een wetenschappelijk onderbouwde cosmeceutische lijn die epigenetische technologie bevat om de verouderende huid een nieuw leven te geven en huidveroudering te behandelen op een manier die eerder niet mogelijk was.

Deze epigenetische huidverzorging maakt dat onze keuzes uit het verleden niet doorslaggevend hoeven te zijn voor onze huid van morgen. Het versterkt de natuurlijke DNA herstelprocessen, beschermt het DNA tegen genetische modificaties, ondersteunt een positieve genreactie bij het herstel van het epidermis en vermindert de aanwezigheid van progerine, een giftig proteïne gerelateerd aan vroegtijdig verouderen.

EPIGENESSE richt zich op het herstellen van genexpressie die afgenomen is door externe agressors en leeftijd, helpt het gedrag van de huid te herprogrammeren door negatieve celcommunicatie te blokkeren en positieve celcommunicatie te bevorderen en herstelt huidschade opgelopen door oxidatieve stress. Kortom, deze gelaatsverzorging en zijn producten staan garant voor een jonger en energieker voorkomen!

EPIGENESSE is een voedende en energiegevende behandeling met klinisch bewezen epigenetische actieve ingrediënten en diep voedende plantenoliën. De Energizing Skin Restore Treatment is aanbevolen voor een verouderde huid, voornamelijk 50-plus (of jongere huid die vroegtijdig verouderd), droge of uitgeputte huid, huid met zonschade, vale/vermoeide teint, rimpels en verminderde elasticiteit, slechte huidtextuur en vergrootte poriën door een gebrek aan elasticiteit.

Bij deze intensieve en uitgebreide gelaatsverzorging zal uw huid grondig gereinigd worden, vervolgens zorgt een intensieve peeling voor huidvernieuwing, nadien zal uw huid aangevuld worden met een skin repair concentrate met massage, en krijgt u een Gold Alginate Mask samengesteld uit alginaten en colloïdaal goud. Tenslotte wordt de Flash Lift Ampoule aangebracht die een instant liftend effect geeft en wordt de behandeling afgesloten met een voedende en hydraterende dagcrème.

Kan je huid wel een extra boost gebruiken? Twijfel dan niet en boek deze innovatieve gelaatsbehandeling! Alle hoogwaardige producten zijn ook beschikbaar voor thuisgebruik om een langdurig en effectief resultaat te behouden.


ANESI gelaatsverzorging “AQUA VITAL” Hydra-Detox

De Aqua Vital Hydra-Detox gelaatsverzorging is geschikt voor ieder huidtype en iedere leeftijd en zorgt voor hydratatie, dieptereiniging en detox.

Dankzij de actieve ingrediënten 3D Hydra APS en Celldetox wordt de huid tot in de celkern gehydrateerd. Deze behandeling verhoogt de afvoer van afvalstoffen en de opname van actieve ingrediënten. Hierdoor wordt het opnamevermogen van de huidcellen vergroot en worden ook de diepere huidlagen bereikt wat zorgt voor een gezonde en stralende huid.

Bij deze gelaatsverzorging wordt de huid grondig gereinigd, zal er een peeling/scrub aangepast aan je huidtype worden toegepast, wordt eventuele storende haargroei verwijderd, krijg je een deugddoende gelaatsmassage, wordt er een extra masker aangebracht dat zorgt voor ontlasting van de huid, gevolgd door een verzorgend masker en tenslotte wordt de behandeling afgesloten met een serum en een dagcrème.

De perfecte start voor dat beetje extra verzorging van je huid!


ANESI gelaatsverzorging “AQUA VITAL” Hydra-Nutrition

De essentie van een gezonde huid is een gehydrateerde huid. Door de vochtbalans van de huid te herstellen, klaart de huid onmiddellijk op.

De Aqua Vital Hydra-Nutrition gelaatsverzorging is specifiek geschikt voor droge huidtypes. Deze verzorging bevat een voedend masker en crème die speciaal ontwikkeld werden voor de droge huid.

Dankzij de actieve ingrediënten 3D Hydra APS en Celldetox wordt de huid tot in de celkern gehydrateerd. Hierdoor wordt het opnamevermogen van de huidcellen vergroot en worden ook de diepere huidlagen bereikt wat zorgt voor een gezonde en stralende huid.

Bij deze gelaatsverzorging wordt de huid grondig gereinigd, zal er een zachte peeling/scrub worden toegepast, wordt eventuele storende haargroei verwijderd, krijg je een deugddoende gelaatsmassage, een ultra voedend masker en tenslotte wordt de behandeling afgesloten met een serum en een dagcrème.


ANESI gelaatsverzorging “DERMO CONTROLE”

Deze gelaatsverzorging is speciaal voor de vette huid, of de huid met een (tijdelijk) verstoorde talgproductie en/of acné.

Een vette huid heeft de neiging tot glimmen en kan het zelfvertrouwen verstoren. Vaak grijpt men dan naar uitdrogende producten die de huid een matte look geven of naar agressieve mechanische peelings die het probleem op lange termijn verergeren.

De Dermo Controle gelaatsbehandeling is een talg regulierende behandeling zonder detergenten voor het beperken en verbeteren van littekenweefsel en die de huid de nodige bescherming biedt tegen negatieve invloeden van buitenaf.

De behandeling zorgt voor een dieptereiniging die glimmende vlekken behandelt en voorkomt, overtollige talg in balans brengt en de huid verfijnt. Ze zal tegelijkertijd de afvoer van afvalstoffen stimuleren, ontstekingen verminderen en overproductie van de talgklieren vermijden.

Bij deze gelaatsverzorging wordt de huid grondig gereinigd, zal er een stevige peeling worden gedaan om alle onzuiverheden te verwijderen, wordt eventuele storende haargroei verwijderd, krijg je een deugddoende gelaatsmassage, een masker dat de pH-waarde van de huid weer in balans brengt en tenslotte wordt de behandeling afgesloten met een serum en een dagcrème specifiek voor de vette huid met een mat, niet-glanzend effect.


ANESI Beauty Lab anti-aging gelaatsverzorging “CELLULAR 3”

Een anti-age gelaatsverzorging die gebaseerd is op de drie bewezen oorzaken van huidveroudering: oxidatieve stress, glycatie en DNA beschadigingen.

Dankzij de zeer specifieke ingrediënten tackelt deze behandeling deze 3 oorzaken voor een verbluffend resultaat op lange termijn. Daarnaast zorgen actieve ingrediënten zoals Champagnebladextract en alpha-hydroxy zuren voor resultaten die je onmiddellijk zal waarnemen.

Deze verzorging geeft een onmiddellijk en langdurig zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. Het vermindert rimpels en ontspant expressielijntjes, lift en verstevigt zichtbaar met als resultaat strakkere gelaatscontouren. Tenslotte wordt je huid zacht, glad en stralend.

De Cellular 3 gelaatsverzorging is aangeraden voor iedereen vanaf 35 à 40 jaar die preventief aan de veroudering van de huid wil werken.

Bij deze behandeling krijg je een grondige reiniging, een aangepaste peeling specifiek gericht op het verminderen van rimpels en expessielijntjes, ontharing indien gewenst, een heerlijke massage, een geconcentreerd masker dat diep in de huid inwerkt en tenslotte een serum en een dagcrème.

Een echt me-time moment met onmiddellijk resultaat!


ANESI Beauty Lab gelaatsverzorging “URBAN Bluedefense”

URBAN BlueDefense is de nieuwste generatie huidverzorging, ontwikkeld om aan de veranderende leefomstandigheden en bijgevolg noden van de huid te kunnen beantwoorden. Dat het beschermen van je huid tegen uv-straling cruciaal is om deze jong en gezond te houden, wordt ons al decennia lang ingepeperd door artsen. Maar het is pas het laatste decennium dat deze bescherming goed ingeburgerd is. Dat lucht – en lichtvervuiling een steeds grotere impact heeft op onze gezondheid is iets waar we ons ondertussen ook al van bewust zijn.

We worden om de oren geslagen met nieuwsberichten over de schadelijke effecten van het blauwe licht van computerschermen, tablets en smartphones. Maar dat het beschermen van onze huid tegen deze straling en tegen andere vormen van vervuiling onontbeerlijk geworden is om te kunnen genieten van een stralende huid, is nog niet echt doorgedrongen. De negatieve invloeden van lucht – en lichtvervuiling zijn nochtans heel prominent aanwezig.

Denk hierbij aan die vervelende droge plekjes op je gelaat, met wat later dan weer een iets te vette huid. Die doffe huid die je vermoeid  en minder gezond doet lijken. Of huidirritaties die klein beginnen en al snel uitgroeien tot een groot probleem. Cortisonezalven en zelfs lokale antibiotica worden met grote getallen aangesleept om deze huidontstekingen terug te dringen, maar wat we kunnen doen om ze in de eerste plaats te voorkomen, dat is bij de meesten nog niet heel duidelijk.

De URBAN BlueDefense verzorging werd speciaal ontwikkeld om de huid te zuiveren en de negatieve invloeden (oxidatieve stress) van licht – en luchtvervuiling te tackelen. Het uniek oxygenerend masker reinigt en voorziet de huid van zuurstof voor een instant stralende en frisse look.

Ten slotte biedt ze de huid die broodnodige bescherming tegen de lucht -en lichtvervuiling, bescherming die je thuis zelf kan verderzetten met het speciale serum en dagcrème voor thuisgebruik.

Op deze problematiek staat geen leeftijd en geen geslacht, dus op de behandeling ook niet. Eenieder die een negatieve invloed van de lucht -en licht vervuiling ondervindt of deze wil voorkomen, is gebaat bij deze behandeling.

Nog meer weten? Neem snel contact met ons op of boek je afspraak nu.


ANESI Beauty Lab gelaatsverzorging “HARMONIE”

Deze huidverzorging werd specifiek samengesteld voor de (tijdelijk) gevoelige, reactieve of beschadigde huid.

Onder invloed van externe factoren kan de huid geïrriteerd, pijnlijk en gespannen aanvoelen. Het doel van de Harmonie lijn is om deze huid zijn harmonie, comfort en zachtheid terug te geven door deze te behandelen met producten die aangepast zijn aan deze problematiek en die door een gevoelige en reactieve huid goed verdragen worden.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten en extracten zoals het Vidalys Soothing Complex, alfa Bisabol, Hypericum olie en nog veel meer wordt de huid voorzien van datgene wat zij nodig heeft om haar natuurlijke afweermechanisme te versterken en zichzelf te kunnen beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Deze gelaatsverzorging met romige, zachte en heerlijk ruikende producten bestaat uit het reinigen van de huid, een zachte peeling, ontharing indien gewenst, een deugddoende en ontspannende gelaatsmassage, een herstellend masker en tenslotte en serum en een dagcrème.


Waxen & epileren

Heb je ergens ongewenste gezichtsbeharing ? Bij My Moment kan je je wenkbrauwen, bovenlip of kin laten waxen of epileren.

Bij alle gelaatsverzorgingen zit dit standaard inbegrepen.

We werken voor de ontharingen met de wax en voor-en nazorgproducten van Dépilève.

Depilève® heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève® biedt voor ieder huidtype een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod voor-en nazorgproducten geniet u niet alleen in het instituut van een complete behandeling maar kan u ook thuis uw huid de juiste zorg bieden en de resultaten van uw ontharing verlengen.


Klaar voor jouw moment? Maak hier snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie!


Volg ons en blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram. PS: je vindt er ook nog meer inspiratie en voorbeelden van de verschillende Moments.

Mobiele versie afsluiten