Let your confidence shine, pretty woman

Een goed verzorgd gelaat is essentieel en draagt zonder twijfel bij tot je zelfvertrouwen. En dat zelfvertrouwen verdient elke vrouw. Bekijk hieronder welke Moments we hebben voor jouw gelaat.

Voor deze behandelingen worden de producten van Anesi gebruikt.


ANESI Beauty Lab anti-aging gelaatsverzorging “CELLULAR 3”

Een anti-age verzorging gebaseerd op de drie bewezen oorzaken van huidveroudering. Deze verzorging geeft een onmiddellijk en langdurig zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. Het vermindert rimpels en ontspant expressielijntjes, lift en verstevigt zichtbaar met als resultaat strakkere gelaatscontouren. Tenslotte wordt je huid zacht, glad en stralend.

Bij deze behandeling krijg je een reiniging, peeling, ontharing indien gewenst, een heerlijke massage, verzorgend masker en tenslotte een dagcrème. Een echt me-time moment!


ANESI Beauty Lab gelaatsverzorging “URBAN Bluedefense”

URBAN BlueDefense is de nieuwste generatie huidverzorging, ontwikkeld om aan de veranderende leefomstandigheden en bijgevolg noden van de huid te kunnen beantwoorden. Dat het beschermen van je huid tegen uv-straling cruciaal is om deze jong en gezond te houden, wordt ons al decennia lang ingepeperd door artsen. Maar het is pas het laatste decennium dat deze bescherming goed ingeburgerd is. Dat lucht – en lichtvervuiling een steeds grotere impact heeft op onze gezondheid is iets waar we ons ondertussen ook al van bewust zijn.

We worden om de oren geslagen met nieuwsberichten over de schadelijke effecten van het blauwe licht van computerschermen, tablets en smartphones. Maar dat het beschermen van onze huid tegen deze straling en tegen andere vormen van vervuiling onontbeerlijk geworden is om te kunnen genieten van een stralende huid, is nog niet echt doorgedrongen. De negatieve invloeden van lucht – en lichtvervuiling zijn nochtans heel prominent aanwezig.

Denk hierbij aan die vervelende droge plekjes op je gelaat, met wat later dan weer een iets te vette huid. Die doffe huid die je vermoeid  en minder gezond doet lijken. Of huidirritaties die klein beginnen en al snel uitgroeien tot een groot probleem. Cortisonezalven en zelfs lokale antibiotica worden met grote getallen aangesleept om deze huidontstekingen terug te dringen, maar wat we kunnen doen om ze in de eerste plaats te voorkomen, dat is bij de meesten nog niet heel duidelijk.

De URBAN BlueDefense werd ontwikkeld om de huid te zuiveren en de negatieve invloeden (oxidatieve stress) van licht – en luchtvervuiling te tackelen. Het uniek oxygenerend masker reinigt en voorziet de huid van zuurstof voor een instant stralende en frisse look.

Ten slotte biedt ze de huid die broodnodige bescherming tegen de lucht -en lichtvervuiling, bescherming die je thuis zelf kan verderzetten met het speciale serum en dagcrème voor thuisgebruik.

Op deze problematiek staat geen leeftijd en geen geslacht, dus op de behandeling ook niet. Eenieder die een negatieve invloed van de lucht -en licht vervuiling ondervindt of deze wil voorkomen, is gebaat bij deze behandeling.

Nog meer weten? Neem snel contact met ons op of boek je afspraak nu.

Do we need to say more?


ANESI gelaatsverzorging “AQUA VITAL”

Deze all-in gelaatsverzorging reinigt, geeft zuurstof, ontgift, hydrateert en ontspant!

Je krijgt hierbij een reiniging, peeling, ontharen indien gewenst, een heerlijke massage, verzorgend masker en een dagcrème. De perfecte basis voor dat beetje extra verzorging van je huid!


ANESI Beauty Lab gelaatsverzorging “HARMONIE”

Deze huidverzorging werd specifiek samengesteld voor de (tijdelijk) gevoelige huid met aangepaste producten om de huid te herstellen en eventuele reacties te vermijden.


Waxen & epileren

Heb je ergens gezichtsbeharing die je graag weg wilt? Bij My Moment kan je je wenkbrauwen, bovenlip of kin laten waxen of epileren.


Klaar voor jouw moment? Maak hier snel een afspraak!


Volg ons en blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram. PS: je vindt er ook nog meer inspiratie en voorbeelden van de verschillende Moments.