Site pictogram My Moment

About Me

Hoi!

Ik ben Wendy. Een vrouw met heel wat ambitie en een ongelofelijke passie om andere mensen in de watten te leggen. Na heel wat jaren gewerkt te hebben in de personeelswereld heb ik een paar jaar geleden beslist om mijn carrière volledig van koers te veranderen, en echt te werken aan het blij maken en in de watten leggen van mensen.

Begin 2019 ben ik gestart als nagelstyliste in bijberoep. Al snel werd ik helemaal ondergedompeld in de wereld van beauty en relax en bleef het niet bij nagels alleen. Hierdoor ontstond een nieuw verhaal: My Moment.

Bij My Moment draait het allemaal rond jou. De vrouw die de mooiste versie van zichzelf wil zijn, die belang hecht aan een goede verzorging en die zeker ook op zoek is naar wat Me Time. Want net als jou weet ik hoe druk het dagelijkse leven kan zijn, dit heb ik aan den lijve ondervonden gedurende mijn jaren als HR Manager. En het is net daarom dat ik beseft heb hoe belangrijk dat moment voor jezelf kan zijn, dat momentje dat we allemaal broodnodig hebben om de dagelijkse drukte de baas te kunnen. En daar wil ik heel graag aan bijdragen.

En uiteraard weten we allemaal dat echte schoonheid van binnen zit, maar dat klein beetje extra af en toe kan geen kwaad, toch? Zo krijg je ook weer dat zelfvertrouwen om er weer volop tegenaan te gaan!

Tenslotte wil ik nog meegeven dat ik heel veel belang hecht aan een goede hygiëne. Tussen elke klant wordt alle textiel vernieuwd en alle materiaal grondig ontsmet, zodat jij steeds met een gerust hart jouw behandeling kan ondergaan.

Ik hoop binnenkort persoonlijk met je kennis te maken en jou te mogen verwelkomen in mijn salon om te komen genieten van een My Moment 😉

Opleidingen

Ik ben graag van alles op de hoogte en school me zo veel mogelijk bij. Naast heel wat bijscholingen om jou te kunnen voorzien van mooie en verzorgde nagels, volgde ik ook verschillende gelaatsopleidingen en ben ik geschoold om jou te voorzien van een prachtige wimperlift. Verder kan je bij mij terecht voor het waxen van benen, armen, oksels en rug.

EPSON MFP image


EPSON MFP image

EPSON MFP image
EPSON MFP image


EPSON MFP image


Klaar voor jouw moment? Maak hier snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie!


Volg ons en blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram. PS: je vindt er ook nog meer inspiratie en voorbeelden van de verschillende Moments.

Mobiele versie afsluiten