Hoi!

Ik ben Wendy. Een vrouw met heel wat ambitie en een ongelofelijke passie om andere mensen in de watten te leggen. Na heel wat jaren gewerkt te hebben in de administratie heb ik beslist om mijn droom achterna te gaan, mensen blij maken en verwennen!

Begin 2019 ben ik gestart als nagelstyliste in bijberoep. Al snel werd ik helemaal ondergedompeld in de wereld van beauty en relax en bleef het niet bij nagels alleen. Hierdoor ontstond een nieuw verhaal: My Moment.

Bij My Moment draait het allemaal rond jullie. De vrouwen die de mooiste versie van zichzelf willen zijn en die vooral op zoek zijn naar wat Me Time. Want net als jullie allemaal weet ik hoe druk het dagelijkse leven kan zijn, dit heb ik aan den lijve ondervonden gedurende mijn jaren als HR Manager. En het is net daarom dat ik beseft heb hoe belangrijk dat momentje voor jezelf kan zijn, dat momentje dat we allemaal broodnodig hebben om de dagelijkse drukte aan te kunnen. En daar wil ik heel graag aan bijdragen.

En ook al weten we allemaal dat echte schoonheid van binnen zit, toch kan af en toe dat klein beetje extra geen kwaad. Zo krijg je toch weer dat zelfvertrouwen om er weer volop tegenaan te gaan!

Opleidingen

Ik ben graag van alles op de hoogte en school me zo veel mogelijk bij. Naast heel wat bijscholingen om jullie te kunnen voorzien van mooie en verzorgde nagels, volgde ik ook een gelaatsopleiding en ben ik geschoold om jullie te voorzien van mooie wimpers. En er volgt binnenkort ongetwijfeld nog meer….

EPSON MFP image


EPSON MFP image

EPSON MFP image
EPSON MFP image


EPSON MFP image

EPSON MFP image

Klaar voor jouw moment? Maak hier snel een afspraak!


Volg ons en blijf op de hoogte via onze Facebook en Instagram. PS: je vindt er ook nog meer inspiratie en voorbeelden van de verschillende Moments.