BLACK FRIDAY DEALS πŸ–€πŸ–€πŸ–€

BLACK FRIDAY DEALS πŸ–€πŸ–€πŸ–€
Het is CADEAUTJESTIJD bij My Moment, Beauty & Relax. πŸ₯³
Ontdek de superinteressante deals ….
– Koop en krijg GRATIS product
– Koop meer en krijg MEER GRATIS
EN niet enkel op BLACK FRIDAY, maar het ganse weekend. We maken er dus een BLACK FRIDAY WEEKEND van. Hoe cool is dat?🀩🀩🀩
EN dit alles geldt bovenop de lopende actie bij Marc Inbane: dus koop nu 1 van de 4 Marc Inbane tanning producten -> je krijgt GRATIS de clutch erbij in een prachtige cadeaudoos EN er bovenop veel gratis producten. πŸ₯³πŸ˜±πŸ€ͺ
Het is dus NOW OR NEVER hΓ© mensen!!!!
Maak nu je keuze voor je kerstcadeaus uit het prachtige gamma van Baija of Marc Inbane en vul je eigen voorraad gelaatsverzorgingsproducten, tanningproducten of geurproducten aan. Enkel DIT WEEKEND krijg je dit alles erbij! (en met die extra’s, heb jij ook een extra om cadeau te doen of een leuk cadeautje voor jezelf)
Denk nu ook al even aan de metergeschenkjes en de gastvrouwcadeautjes….een zorg minder voor later!
Bestel online via de webshop en ik voeg je gratis producten toe, of kom langs in het salon op vrijdag of zaterdag en kies ter plaatse je producten uit. Dan heb je ook meteen de kans om ze zelf te proberen/ruiken enz.
IT’S PARTY TIME!!! DON’T MISS IT!
Veel shopplezier!
Liefs,
Wendy 😘

Geef een reactie