Selfcare nagel/hand verzorgingspakketjes

Nu jullie de komende weken niet naar mij kunnen komen om je nagels en handen te laten verzorgen, heb ik een paar leuke pakketjes samengesteld om thuis de beste zorgen aan jullie handen en nagels te kunnen geven.

Of zoek je een leuk kerst-/eindejaarsgeschenkje? Dan is dit sowieso ook zeer leuk en origineel om te geven of te krijgen!

Pakket 1: Verzorging gelnagels/gellak

– Vijl: met deze vijl kan je heel gemakkelijk je kunstnagels inkorten of opnieuw vorm geven.

– Nagelriemolie: onmisbaar voor mooie en gezonde nagels en nagelriemen en voor het langere behoud van je kunstnagels, zeker nu we onze handen extra wassen en veel ontsmettingsmiddel gebruiken. Een handig roll-on flesje (8 ml) met geconcentreerde olie.

– Handcrème groot of klein: Tube handcrème 25ml of 75ml, zeer zachte, lichte en hydraterende crème. Trekt heel snel in en heeft een aangename geur.

– Hydraterende all-in-one handschoen met verzorgende crème. Setje dat een paar handschoenen bevat, een vijl en een bokkenpootje. Op de verpakking staat hoe je het gebruikt. Perfect om je handen, nagels en nagelriemen eens extra te verzorgen. (1-malig gebruik)

Prijs Pakket 1 met kleine handcrème: € 15

Prijs pakket 1 met grote handcrème: € 19

Pakket 2: Basis manicure set

– Nagelriemolie

– Handcrème groot of klein

– Hydraterende all-in-one handschoen met verzorgende crème

Prijs Pakket 2 met kleine handcrème: € 11

Prijs pakket 2 met grote handcrème: € 15

Pakket 3: Manicure set om je eigen nagels (terug) te versterken

– Nagelriemolie

– Handcrème groot of klein

– Hydraterende all-in-one handschoen met verzorgende crème

– Nagelverharder (15 ml): deze natuurlijke nagelverharder op basis van wilde plantenextracten versterkt de natuurlijke nagel. Je nagels worden soepel, gehydrateerd en zijn beter beschermd tegen splijten en buigen. 2x per week aanbrengen op de natuurlijke nagel

Prijs Pakket 3 met kleine handcrème: € 22

Prijs pakket 3 met grote handcrème: € 26

Eigen samenstelling is ook mogelijk of productjes zijn ook telkens apart te koop. Indien het een cadeau is, vermeldt het er dan zeker bij, dan zorg ik voor een leuke verpakking.

Voor meer inlichtingen of om producten te bestellen, contacteer mij via 0473/96 91 83 of via een privébericht op mijn FB Pagina.

Tot snel, Wendy

Geef een reactie