Actie wimper extensions

Dames, opgelet! De laatste week promotie voor een nieuwe set one by one wimpers is ingegaan. Slechts ā‚¬ 50 voor een nieuwe set! Heb je dit altijd al eens willen proberen en droom je ervan om op te staan met een mooie look zonder mascara te hoeven opdoen, dan is het nu het moment om nog snel een afspraak te maken. Er zijn nog een paar plekjes vrij in de komende week. Zaterdag 2 november loopt de actie af! Snel zijn is dus de boodschap! šŸ˜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s